Bagværk

Klassisk chokoladekage med sirup

45 min 2-6 pers

Lækker klassisk chokoladekage med sirup og vanilje.

Ingredienser
Fremgangsmåde

Ingredienser

350 Gram Hvedemel Køb
300 Gram Sukker
100 Gram Smør
2 dl Mælk - gerne sød eller let
1 tsk Natron
2 tsk Bagepulver
1 tsk Vaniljesukker
1 dl Klassisk Sirup Køb
2 stk Æg - Økologiske naturligvis Køb
50 Gram Kakao

Fremgangsmåde

  1. Rør smør, sukker og æg sammen og tilsæt vaniljesukker.
  2. Bland mel, natron og bagepulver. 
  3. Tilføj melblanding og mælk, lidt efter lidt, i smørblandingen, og slut af med at tilføre sirup. Dejen er færdig, når den har en ensartet konsistens.
  4. Hæld dejen i en smurt bage form, eller brug bagepapir.
  5. Bag kagen på næstnederste rille, ved 180-200°C i ca. 25 min.