Ingredienser
Fremgangsmåde
Ingredienser
350 Gram | Hvedemel Køb |
300 Gram | Sukker |
100 Gram | Smør |
2 dl | Mælk - gerne sød eller let |
1 tsk | Natron |
2 tsk | Bagepulver |
1 tsk | Vaniljesukker |
1 dl | Klassisk Sirup Køb |
2 stk | Æg - Økologiske naturligvis Køb |
50 Gram | Kakao |
Fremgangsmåde
- Rør smør, sukker og æg sammen og tilsæt vaniljesukker.
- Bland mel, natron og bagepulver.
- Tilføj melblanding og mælk, lidt efter lidt, i smørblandingen, og slut af med at tilføre sirup. Dejen er færdig, når den har en ensartet konsistens.
- Hæld dejen i en smurt bage form, eller brug bagepapir.
- Bag kagen på næstnederste rille, ved 180-200°C i ca. 25 min.

