Vores Arv

De 5 Gaarde blev oprindelig født som et produktionssamarbejde mellem 5 godser og herregårde i Danmark bestående af Frijsenborg, Constantinsborg, Gyllingnæs, Schackenborg og Wedellsborg.

Gårdene havde hovedsageligt fokus på planteavl – herunder korn, raps, frø samt kyllingeopdræt på Frijsenborgs gårde samt mælkeproduktion på Gyllingnæs. Med et oprigtigt ønske om at forædle gode råvarer fra gårdene af høj kvalitet til en fornuftig pris, har De 5 Gaarde siden 2002 etableret sig som en markant leverandør af fødevarer til de danske forbrugere. 

Smagen af et

Yndigt land

De 5 Gaarde har gennem årene udviklet sig til at være meget mere end blot et samarbejde på tværs af udvalgte danske herregårde.

Med udgangspunkt i den gode smag, favner De 5 Gaarde i dag en lang række forskellige gårde og produktioner. Alle med et fælles mål om at skabe og udvikle det, som vi kalder Smagen af et yndigt land.

Skabt omkring

Den gode smag

Med et bredt og varieret sortiment, på tværs af mange forskellige kategorier, har De 5 Gaarde udviklet sig til at være en fødevarevirksomhed med smagen i højsæde. Vi bestræber os på at skabe bæredygtige fødevarer, som samtidig bevarer vores arv og bruger de ressourcer, som naturen har at tilbyde.

mad for

Sanserne

Vi udvikler og designer produkter, som alle er i tråd med tidens trend, årstidernes råvarer, smage og farver. Det er altid smagen, der bestemmer, når vi udvikler nye produkter, men alle sanser har en aktiv rolle i det færdige produkt.

vores filosofi er

Lev. Nyd. Bevar.

I vores bestræbelser efter at skabe de bedste fødevarer og smagsoplevelser, udspringer filosofien om, at gode råvarer skaber de bedste fødevarer, og at Leve og Nyde stammer fra en sund, bæredygtig og ansvarsfuld produktion, som tager vare på vores alle sammens arv.